Låt JCS Takspecialisten AB i Jönköping ta hand om ditt tak!

Över 2500 takbehandlingar. 250 000 kvm har hittills behandlats.

Tvätt av takpannor, Översyn av taket grundning, Försegling, Målning & Vaxbehandling

Takspecialisten i Jönköping

Boka gratis besiktning!

Taktvätt

Vår taktvätt skyddar ditt hus mot vädrets makter, förlänger dess livslängd och förebygger framtida skador! JCS Takspecialisten AB i Jönköping vet hur viktigt det är med noggrann takrengöring och tar hand om ditt tak med hjälp av väl beprövade metoder och modern teknik.

Taktvätt | JCS Takspecialisten AB | Jönköping

Skydda ditt hus med takrengöring

Ett välskött tak är inte bara estetiskt tilltalande, det skyddar även byggnaden mot vädrets makter. Här i Sverige utsätts våra hus för både regn, snö samt vind och som om det inte vore nog så skapar klimatförändringarna stora påfrestningar med till exempel sur nederbörd och högre temperaturer. Det här gör så att alger, mossa och svartmögel trivs och växer snabbare på våra tak vilket skapar slitage samt ökar risken för fukt- och vattenskador.

Att byta tak är vanligtvis en stor investering och därför rekommenderar vi att du anlitar oss för regelbundet underhåll av ditt hustak. Vi ser till så att lavar och mögel håller sig borta så att du slipper bekymmer med taket.

Professionell taktvätt med högtryckstvätt

Låt inte påväxten få fäste – anlita JCS Takspecialisten AB för effektiv taktvätt! Vi har utfört takrengöring på många tak genom åren och har stora kunskaper i hur man tar hand om till exempel betongpannor, papptak, plåttak och tegelpannor på bästa sätt. Vi rekommenderar att du kombinerar vår taktvätt med försegling och takmålning eftersom det gör så att skyddet av taket ökar.

JCS Takspecialisten AB använder sig av en robot som specialanpassats för takrengöring samt en professionell högtryckstvätt. Vi använder oss av ett åtgärdsprogram som gör det möjligt för att lämna en garanti på 12 år. Du slipper med andra ord att bekymra dig för ditt tak under lång tid. Vi följer naturligtvis de branschföreskrifter som gäller i vår bransch.

Kontakt

Har du frågor och funderingar kring taktvätt? Är du nyfiken på vårt företag och vad vi har att erbjuda? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post! Vi är experter på taktvätt och hjälper dig gärna med takrengöring.

UTFÖRT MER ÄN 2500 TAK

ALLTID UPP TILL 12 ÅRS GARANTI

100% NÖJD KUND