Låt JCS Takspecialisten AB i Jönköping ta hand om ditt tak!

Över 2500 takbehandlingar. 250 000 kvm har hittills behandlats.

Tvätt av takpannor, Översyn av taket grundning, Försegling, Målning & Vaxbehandling

Takspecialisten i Jönköping

Boka gratis besiktning!

Takbesiktning

Är du på jakt efter experter på takbesiktning och takunderhåll? JCS Takspecialisten AB har stor erfarenhet av just detta och vet hur man undersöker konditionen hos olika sorters tak. Vi tar reda på om ditt tak behöver takunderhåll eller inte och gör naturligtvis en slutbesiktning om du väljer att låta oss ta hand om eventuella reparationer.

Takbesiktning & Takunderhåll | JCS Takspecialisten AB | Jönköping

Takbesiktning och takunderhåll med fokus på kvalitet

Det spelar ingen roll vilken sorts tak du har, du bör satsa på regelbundet takunderhåll för att få så lång livslängd på det som möjligt.

JCS Takspecialisten AB i Jönköping tummar aldrig på kvaliteten och lägger lika stort fokus på såväl helhet som på detaljer. När du anlitar oss så kan du vara säker på att vi utför arbetet med stor noggrannhet!

Takunderhåll och takbehandlingar

Vi har stora kunskaper när det gäller takunderhåll och takbehandlingar av olika slag. Bland våra tjänster finns till exempel:

  • tvätt av takpannor
  • kontroll av takpannornas kondition och reparationer om så skulle behövas
  • grundning och försegling för att ge ett riktigt bra kvalitetsskydd
  • målning och vaxbehandling som ger takpannorna ett vackert utseende och ett högkvalitativt skydd

Gratis takbesiktning i Jönköping med omnejd

Funderar du på att renovera eller investera i ett nytt tak? Vi rekommenderar att du gör en takbesiktning innan du sätter igång! Med hjälp av en sådan blir det enklare att fatta beslut om vilka åtgärder som behövs för att ditt tak ska fortsätta vara fint och ett bra skydd.

Vet du hur ditt tak mår egentligen? När genomfördes en takbesiktning senast? Du bör se över taket en eller några gånger om året för att upptäcka eventuella skador innan det är försent. Allra bäst är det om du både undersöker själv och låter oss se över ditt tak.

JCS Takspecialisten AB i Jönköping utför varje takbesiktning med stor professionalitet och omsorg. Våra takläggare har gedigen materialkännedom och vet hur ett tak bör se ut. De gör en grundlig besiktning av hela taket och undersöker alla svaga punkter som ett tak kan tänkas ha. Efter att takbesiktningen är utförd så får du information om vad vi kan hjälpa dig med. Rätt åtgärder i rätt tid kan spara mycket pengar för dig.

Kontakt

JCS Takspecialisten AB kan det mesta som har med takbesiktning och takunderhåll att göra. Våra takläggare vet hur man tar hand om ett tak på bästa sätt! Vi berättar gärna hur vi kan hjälpa dig – slå en signal eller skicka ett mail redan idag!

UTFÖRT MER ÄN 2500 TAK

ALLTID UPP TILL 12 ÅRS GARANTI

100% NÖJD KUND